Mesiac úcty k starším zavŕšil koncert Jiřího Zmožka na Cemjate

29.10.2009 Prešov

Záverečnou bodkou za podujatiami, ktoré pre seniorov pri príležitosti Mesiaca úcty k starším organizoval v priebehu celého októbra odbor sociálnych služieb MsÚ v Prešove, bol koncert Jiřího Zmožka v Zariadení pre ...
V posledný októbrový týždeň symbolicky otvorili svoje dvere obyvatelia domova seniorov na Cemjate. Vedenie tohto zariadenia v spolupráci s odborom sociálnych služieb MsÚ v Prešove v pondelok 26. októbra zorganizovalo \"Deň otvorených dverí\", na ktorom zástupcom prešovských klubov a zariadení pre seniorov prezentovalo jednotlivé druhy činností a formu starostlivosti o klientov. Vyvrcholením podujatia bol koncert legendárneho speváka Jiřího Zmožka.

\"Seniori sú tí, ktorým patrí naša úcta a vďaka. Sú veľkou pridanou hodnotou pre mesto, pretože z ich skúseností a múdrosti sa dá neustále čerpať aj pri jeho riadení a smerovaní do budúcna. Sú veľmi vzácnou súčasťou mesta, preto sa usilujeme vytvárať pre nich čo najlepšie podmienky a prinášať služby, ktoré by spríjemnili jeseň ich života. Rátame s nimi aj vo veľkých budúcich projektoch, ako je napríklad mestečko seniorov, \" povedal pri príležitosti zavŕšenia Mesiaca úcty k starším primátor mesta Prešov, JUDr. Pavel Hagyari.

Katarína Pirohová
hovorkyňa primátora mesta
 

Vyberte región